Eco-print basis – Kontaktprint

Kursus i Eco-print basis.

Dette er et af resultaterne fra et eco-print kursus hos Tekstilmagi

De dukker op alle vegne, de fantastiske tryk med Eco-print. Og har du også set dem og tænkt det er lige mig, så er muligheden for at komme i gang her.

Dette kursus er til dig, der har tænkt tanken, men bare ikke er kommet i gang endnu. Eller for dig, der har printet lidt og som gerne vil lære flere teknikker, så du får mere kontrol og skarpere print.

Kursets indhold

På kurset bliver grundprincipperne gennemgået og forklaret og du får de fif og trick, der skal til for at styre processen og få gode print. Der bliver også gennemgået mere avancerede teknikker, der sætter dig i stand til at lave skarpe tryk selv på fine tekstiler, som silke pongee og chiffon. Du lærer, hvordan du bevidst kan udnytte eller undgå skygger og gennemslag, så du kun får tryk, der hvor du vil have det.

På kurset er den første dag klart defineret med gennemgang af de forskellige teknikker. Mens der på anden dagen er mulighed for at arbejde med individuelle ideer og eksperimenter. Her kan du f.eks. printe tørklæder, stof til bluser, toppe, nederdele osv. eller lave print på medbragte t-shirts.

Det siger kursisterne

Når du arbejder med eco-print, er intet 100% forudsigeligt. Planter, der har vokset forskellige steder, arter sig ikke altid ens. Til gengæld er der garanti for wow-effekt og masser af smukke print. På mit sidste eco- print kursus, blev deltagerne hurtigt enige om, at det her er en oplevelse, der bør være alle forundt. Og glæden ved at pakke de færdige tryk ud blev hurtigt til fælles begejstring.

Praktiske informationer

Holdene på eco-print kurserne er små med maksimum 5 deltagere. Så der er tid og plads til, at alle kan blive udfordret. Såvel nybegyndere som øvede. Du har et helt hæve/sænkebord til din rådighed og en god kontorstol, hvis du får brug for at hvile benene undervejs. Og tro mig, dagene går hurtigt, selvom det er en hel weekend.

Vi arbejder primært på uld- og silkestoffer på kurset, da det er disse kvaliteter, der er egner sig bedst til eco-print. Det vil dog være muligt i mindre omfang også at trykke på bomuld.

Det er muligt at købe uld,- silke- og bomuldsstoffer i forskellige kvaliteter, men du kan selvfølgelig også selv medbringe stof til at trykke på. Ligeledes er det muligt at købe forskellige eukalyptusblade til en fordelagtig pris. Du er også velkommen til at gå på jagt i min have og supplere lidt.

Prisen for kurset er 1750 kr. 

Kursusprisen er inklusiv et lille kompendium, enkelte nødvendige materialer og kaffe/te.

Forudsætninger: ingen

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 22251188.

Kursusdato

Du kan se de aktuelle kursus datoer og tilmelde dig kurser i webshoppen.