Frit broderi på “sunprinted stof.

Frit broderi på “sunprinted” stof

Kurset er over to dage.

Lørdag laver vi “sunprint”, en trykmetode, hvor man kan lave aftryk af forskellige ting og planter på stoffet. Læs mere om den del af kurset her

Søndag syr vi frit broderi ovenpå lørdagens tekstiltryk. Det kan være både maskin- og håndbroderi. Broderierne giver en ekstra dimension til tekstiltrykket og kombinationen løfter både tryk og broderi. Her er der mange muligheder for at lege.

Materialer du selv skal medbringe:

Lørdag: Forskellige ting der kan ligge på stoffet og dække en flade. Det kan f.eks. være gardinringe, clips, knapper og net. Find det du har i gemmerne, du tænker kan bruges. Det kan også være stencils eller plastpose/lomme, der kan klippes til figurer. Har du planter/blomster i haven, du gerne vil afprøve, så tag dem endelig med. Læg dem mellem nogle avissider og i en plasticpose.

Derudover skal du have en saks, knappenåle og bomuldsstof (hvidt eller lyse farver) til at lave sunprint på. Det skal være vasket og strøget – brug ikke skyllemiddel. Medbring gerne nogle små bøtter med tætsluttende låg, Så er det muligt at få overskydende farve med hjem.

Søndag: Broderigarn og tråd til både hånd- og maskinbroderi, Stof, stofrester og evt. garnrester i forskellige kvaliteter og farver. Derudover forsvindingsplast eller vlieseline, samt almindelige syredskaber.

Hvis du vil arbejde med maskinbroderi, er det nødvendigt, at du kan medbringe din egen symaskine, da det ikke er muligt at låne en. Din symaskine skal kunne slå transportøren fra og du skal have et stoppe- eller broderitrykfod. Ring hvis du er i tvivl.

Forsvindingsplast til maskinbroderi kan købes på kurset efter behov og en mere udførlig pakkeliste tilsendes før kursusstart.

Kursusprisen er inklusiv tekstilfarver, kopimateriale, samt kaffe/te og småkager.

Pris for kursus 1400 kr.

Forudsætninger: ingen

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 22251188

Kursus datoer

Der er ingen aktuel kursusdato