Kurser

På kursus hos Tekstilmagi

Når du kommer på kursus hos mig, er det i hyggelige og inspirerende lokaler. Her er alle de praktiske ting på plads og du kan indrette din arbejdsplads med den rigtige bordhøjde og indstilling af kontorstolen. Så uanset om det er frit broderi, filtning eller tekstiltryk, får du de optimale arbejdsbetingelser.

Værkstedet hos Tekstilmagi, hvor du kommer på kursus

Her får du tid og ro til at fordybe dig i dit kreative univers og få nye input og udfordringer.
Og det er der god mulighed for. For holdene er små, så der er plads til at tage individuelle hensyn. Jeg lægger vægt på, at du bliver udfordret i din læring og på din kreativitet. Derfor er indholdet sjældent 100 % fastlagt, ud over at arbejde indenfor den givne ramme med en bestemt teknik eller emne fokus. Derfor kan du også med fordel deltage på det samme kursus flere gange og arbejde videre i nye retninger fra gang til gang.
Det betyder også at både begyndere og øvede kan være med på samme hold og inspirere hinanden.  

Hos Tekstilmagi bliver holdene altid oprettet.

Jeg er uddannet professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling fra UCC, tidligere Håndarbejdets Fremme, med speciale i broderi, tekstiltryk og kulturel formidling og jeg har mange års erfaring som underviser.

Er I en gruppe, der gerne vil på kursus sammen, kan det også lade sig gøre. Kontakt mig, så finder vi en dato og et indhold, der passer til jeres ønsker. 

Se det aktuelle kursusprogram her