Handelsbetingelser


Betingelser for handel via hjemmesiden og tilmelding til kurser


Bestilling af kunsthåndværk fra galleriet

Når jeg har modtaget din bestilling via bestillingsformularen, modtager du hurtigst muligt en bekræftelse af dit køb samt en faktura. Din ordre bliver afsendt, når indbetalingen er godkendt på vores konto, og du modtager en e-mail, så du ved den er afsendt.

Jeg beder om forståelse for, at en vare ikke kan markeres som solgt i galleriet, i det øjeblik der er indgivet en bestilling. Af samme grund kan produktet være solgt til anden side.

Det er dog altid muligt at indgive en bestilling af et tilsvarende produkt, men da det er unika bliver det aldrig helt magen til.

Tilmelding til kurser

Når jeg har modtaget din tilmelding via tilmeldingsformularen, modtager du hurtigst muligt en bekræftelse af, om der er plads på holdet samt en faktura. Vær opmærksom på, at du først er sikret en plads på et kursus, når jeg har modtaget din rettidige betaling.

Ved tidlig tilmelding til kurser bliver betalingen delt op i to rater. Halvdelen betales ved tilmelding og resten betales 1½ måned før kurset. Ved kurser der koster mere end 1000 kr. betales 500 kr. ved tilmelding og resten betales 1½ måned før kurset.

Manglende betaling betragtes ikke som afmelding. Fortryder du din reservation, bedes du venligst give besked på nedenstående mail hurtigst muligt.

Fortryder du din tilmelding og indbetaling, kan du afmelde din plads frem til 14 dage før kursusstart. Du vil i så fald få den fulde kursuspris refunderet. Ved senere afmelding bliver det indbetalte beløb ikke refunderet. Dette gælder også i tilfælde af afmelding på grund af sygdom.

Betalingsmetoder

Du har to muligheder for at betale for kurser og varer. Enten via direkte bankoverførsel eller MobilePay. Benyt venligst dit faktura nr. som betalingsreference.

Kontooplysninger

Bank: Sparnord    Reg.nr.: 9077     Kontonr.: 1380122363      IBAN: DK2490771380122363    BIC: SPNODK22

MobilePay

Tast: 22353             Modtager: Tekstilmagi

OBS: Ved bestilling af varer bliver ordren ikke afsendt, før betalingen er godkendt på vores konto.

Priser

Priserne på varer er inklusiv 25 % moms.

Kurserne er momsfrie og derfor beregnes der ikke moms.

Alle priser er eksklusiv fragt.

Forsendelses- og leveringsomkostninger

Alle forsendelser sendes med GLS, som pakkepost uden omdeling med afhentning i nærmeste afhentningssted. Du modtager en e-mail med et link til tracking af din pakke, så du kan følge den hele vejen.

Forsendelsesomkostningerne pr. levering er 49 kr.

Hvis forsendelsen overstiger dette beløb, bliver du gjort opmærksom på det, når du modtager bekræftelsesmailen og fakturaen. (Det gælder forsendelser over 5 kg.)

Skærmgengivelse/farver

OBS: Farven på skærmen kan afvige en smule fra, hvordan den opleves i virkeligheden.

Fortrydelsesret ved køb af unika

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer, regnet fra modtagelsesdagen. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget. Når returneringen er modtaget, som beskrevet, refunderes det fulde beløb, dog ikke returporto.

Ønsker du at tilbagelevere en vare, skal dette meddeles pr. e-mail inden returneringen.

Send din mail til tekstilmagi@tekstilmagi.dk og angiv venligst, hvilket fakturanummer det gælder og nummeret på den bankkonto, som beløbet skal indsættes på.

Reklamation og varereturnering

Hvis der skulle være fejl i leveringen eller varen er beskadiget, skal dette meddeles hurtigst muligt og senest 2 dage efter modtagelsesdagen. Orienter mig venligst på e-mail, tekstilmagi@tekstilmagi.dk, inden varen sendes retur. Når reklamationen er anerkendt, betaler vi forsendelsesomkostningerne og varens værdi.

I tilfælde af uenighed, følger vi den danske forbrugerlovgivnings regler og retningslinjer.

Vi modtager ikke pakker, som er sendt pr. efterkrav og returnering af varer uden fejl sker for egen regning.

Hvis varen ikke afhentes

Hvis modtagelse nægtes og varen sendes retur til os, tilbagebetaler vi ikke forsendelses- og returomkostninger.

Kontakt- og returneringsadresse

Tekstilmagi

Adresse: Stenskovvej 54, 4684 Holmegaard. Danmark

Mail: tekstilmagi@tekstilmagi.dk

tlf.: 22251188

Levering til udlandet

Bestilling af varer til udlandet sker ligeledes via bestillingsformularen, såfremt adressefelterne passer. Skriv land i bemærkningsfeltet.

Alternativt kan du sende en mail til tekstilmagi@tekstimagi.dk.

Inden ordren effektueres modtager du besked om fragtomkostningerne og betalingsinformationer. Ved forsendelser til et land uden for EU kan der forekomme told og afgifter. Disse ekstra udgifter afholdes af køber.

Derudover gælder ovenstående handelsbetingelser.

Persondata

Dine kontaktoplysninger bliver udelukkende brugt i forbindelse med kontakt og fakturering angående det aktuelle køb eller kursus. I den forbindelse kan det også være tredje part i form af databehandling.

Dine oplysninger videregives ikke til tredje part.