Upcycling med frit maskinbroderi

Frit maskinbroderi med sandwichteknik

Kender du til upcycling og zero-waste?

Begge begreber tager deres udgangspunkt i bæredygtig anvendelse af det tøj, du allerede har i skabet, men ikke får brugt, genbrugstøj og materialer, samt materialerester. Det er alt sammen skatte i dit skatkammer, der bare venter på at få nyt liv.

Dette kursus er for dig, der gerne vil i gang med at upcycle. Men du har endnu ikke fået hold på, hvordan du skal gribe dine ideer an.

Eller for dig der gerne vil have nye ideer til, hvordan alle skattene, du har liggende i skabet og ikke nænner at smide ud, kan bruges. (Det andre kalder rester eller på godt dansk left overs)

På dette kursus er omdrejningspunktet for upcycling frit maskinbroderi, men der er også plads til at inddrage andre teknikker. Du vælger selv, hvor drastisk du vil gå til værks.

Upcycling kan både puste nyt liv i en gammel kjole med for eksempel frit maskinbroderi, så den er klar til den næste store begivenhed eller du kan vælge at splitte den helt ad og kombinere delene med andre materialer til helt nye designs.

upcycling korssting i ny ramme
Korssting i ny ramme. Her kombineret med frit broderi, men det kunne lige så godt have været frit maskinbroderi. Detalje fra en taske.

Praktisk information

Det skal du medbringe:

De materialer du gerne vil arbejde med. Genbrug/rester af tøj, stof, tråd og garn. Og ikke mindst din symaskine.

Kurset er fordelt på to kursusgange og afholdes i Tekstilmagis værksted.

Pris for kursus 690 kr.

Kursusprisen er inklusiv kopimateriale, samt kaffe/te og småkager.

Forudsætninger: ingen. Kurset henvender sig både til nybegyndere og mere øvede.

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 22251188.

Kursusdato

Du kan se de aktuelle kursus datoer og tilmelde dig kurser i webshoppen.