Nunofiltning – Beklædning som jakker, bluser mm.

Nunofiltning af jakker, bluser og anden beklædning.

Nunofilt er en vådfiltningsteknik, hvor uld og tekstil filtes sammen. Uldfibrene arbejder sig ind i tekstilet undervejs i filteprocessen og på den måde kan man opnå lette kvaliteter og spændende strukturer i den færdige filt. På dette kursus lærer du, hvordan du kan forstørre et mønster til at filte efter, opnå en god pasform og filte sømmene sammen i f.eks. en bluse. 

Du kan med fordel tilmelde dig mere end en gang og så lære om en ny beklædningsdel for hver gang eller finesser og detaljer.

Vi bruger tørretumbler i filteprocessen for at lette arbejdet, men du kan også lære at lave forfilten i hånden ved at rulle. Der er maksimalt 5 deltagere på holdet og et stort hæve/sænkebord til hver.

Medbring følgende materialer: Merinould enten karteflor eller tops. Hvis du har det bomuldsgaze, silkepongee 0,5, eller andre tekstiler med en åben vævning. Det kan også være blonde. Et stort håndklæde, et par klude, sæbe, stænkflaske, bobleplast og gardisette eller fluenet. Skriveredskaber og mønsterpapir.

Kursusprisen er inklusiv kopimateriale, samt kaffe/te og småkager.

Forudsætninger: Du skal kende til filteteknikkerne i forvejen. Er du helt nybegynder vil jeg forslå at starte med filtekurserne nunofilt af tørklæder og større stofstykker eller filt tasker, skåle og andre hule former. Læs mere her

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 22251188.

Kursusdato

Du kan se de aktuelle kursus datoer og tilmelde dig kurser i webshoppen.