Nunofiltning – Beklædning som jakker, bluser mm.

Nunofiltning af jakker, bluser og anden beklædning.

Nunofilt er en vådfiltningsteknik, hvor uld og tekstil filtes sammen. Uldfibrene arbejder sig ind i tekstilet undervejs i filteprocessen og på den måde kan man opnå lette kvaliteter og spændende strukturer i den færdige filt. På dette kursus lærer du, hvordan du kan opnå en god pasform og filte sømmene sammen i f.eks. en bluse. 

Og dette kursus kan du med fordel tilmelde dig mere end en gang og så lære om en ny beklædningsdel næste gang eller finesser og detaljer.

Vi bruger tørretumbler i filteprocessen for at lette arbejdet, men du kan også lære at lave forfilten i hånden ved at rulle. Der er maksimalt 5 deltagere på holdet og et stort hæve/sænkebord til hver.

Ønsker du at lære at lave dine egne forstørrelser af mønstre til at filte efter, skal du tilmelde dig tillægskurset i dette, for det kan vi ikke også nå i løbet af weekendens kursus. Se mere her

Medbring følgende materialer: Merinould enten karteflor eller tops. Hvis du har det bomuldsgaze, silkepongee 0,5, eller andre tekstiler med en åben vævning. Det kan også være blonde. Et stort håndklæde, et par klude, sæbe, stænkflaske, bobleplast og gardisette eller fluenet. Skriveredskaber og mønsterpapir.

Kursusprisen er inklusiv kopimateriale, samt kaffe/te og småkager.

Pris for kursus 1250 kr.

Forudsætninger: Du skal kende til filteteknikkerne i forvejen. Er du helt nybegynder vil jeg forslå at starte med filtekurserne nunofilt af tørklæder og større stofstykker eller filt tasker, skåle og andre hule former. Læs mere her

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 22251188.

Kursusdato

Hold nr. F19.10 Nuno filtning – beklædning. Lørdag d. 9. november 10-16 og søndag d. 10. november 10:00 – 15:00 Tilmeld

Hold nr. F19.09 Mønster forstørrelse – beklædning. Fredag d. 8. november 14:00-17:00 Tilmeld