Sunprint

“Sunprint”

På dette kursus lærer du den enkle teknik “sunprinting”. Med den kan du lave flotte mønstre, ja nærmest “aftryk” af ting og planter på stoffet. Som navnet antyder skal vi arbejde ude i det forhåbentlig gode vejr, og det er muligt at gå i haven og hente emner til trykkene. I  tilfælde af regn rykker vi dog indenfor og bruger en lampe i stedet.

Medbring følgende materialer: Forskellige ting der kan ligge på stoffet og dække en flade. Det kan f.eks. være gardinringe, clips, knapper og net. Find det du har i gemmerne, du tænker kan bruges. Det kan også være stencils eller plastpose/lomme, der kan klippes til figurer. Har du planter/blomster i haven, du gerne vil afprøve, så tag dem endelig med. Læg dem mellem nogle avissider og i en plasticpose.

Derudover skal du have en saks, knappenåle og ekstra bomuldsstof (hvidt eller lyse farver) til at lave sunprint på. Det skal være vasket og strøget – brug ikke skyllemiddel. Medbring gerne nogle små bøtter med tætsluttende låg, Så er det muligt at få lidt farve med hjem.

Kursusprisen er inklusiv materialer til trykfarve, samt kaffe/te og småkager.

Pris for kursus 850 kr.

Forudsætninger: ingen

Denne kursusdag er en del af kurset broderi på sunprinted stof hold nr. 18.06, men du kan altså nøjes med kun at tilmelde dig “sunprint.”

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 22251188.

Kursusdatoer

Hold nr.T18.01: Sunprint.  Lørdag d. 16. juni 10:00 – 16:00 Tilmeld