Sunprint

Sunprint

På dette kursus lærer du den enkle teknik sunprinting. Med den kan du lave flotte mønstre, ja nærmest “aftryk” af ting og planter på stoffet. Som navnet antyder skal vi arbejde ude i det forhåbentlig gode vejr, og vi har skoven som nabo, så det er muligt at hente emner til tryk her. I  tilfælde af regn rykker vi dog indenfor og bruger en lampe i stedet.

Medbring følgende materialer: Forskellige ting der kan ligge på stoffet og dække en flade. Det kan f.eks. være gardinringe, clips, knapper og net. Find det du har i gemmerne, du tænker kan bruges. Det kan også være stencils eller plastpose/lomme, der kan klippes til figurer. Har du planter/blomster i haven, du gerne vil afprøve, så tag dem endelig med. Læg dem mellem nogle avissider og i en plasticpose.

Derudover skal du have en saks, knappenåle og ekstra bomuldsstof (hvidt eller lyse farver) til at lave sunprint på. Det skal være vasket og strøget – brug ikke skyllemiddel. Medbring gerne nogle små bøtter med tætsluttende låg, så er det muligt at få lidt farve med hjem.

Kursusprisen er inklusiv materialer til trykfarve, samt kaffe/te og småkager.

Pris for kursus 850 kr.

Forudsætninger: ingen

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at ringe til mig på 22251188.

Kursusdatoer

Hold nr.T17.02: Sunprint.  Lørdag d. 1. juli 9:00 – 16:00 Tilmeld