Handelsbetingelser


Betingelser for handel i webshoppen


 Leveringsbetingelser

Når vi har modtaget din ordre, modtager du automatisk en ordrebekræftelse. Din ordre bliver afsendt, når indbetalingen er godkendt på vores konto og du modtager en e-mail, så du ved den er afsendt. Hvis varen er udsolgt, gives besked om ændret leveringstid pr. e-mail.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Tilmelding til kurser

Vær opmærksom på, at du først er sikret en plads på et kursus, når jeg har modtaget din rettidige betaling. Manglende betaling betragtes ikke som afmelding. Fortryder du din reservation, bedes du venligst give besked på nedenstående mail hurtigst muligt.

Fortryder du din tilmelding og indbetaling, kan du afmelde din plads frem til 14 dage før kursusstart. Du vil i så fald få den fulde kursuspris refunderet. Ved senere afmelding bliver det indbetalte beløb ikke refunderet. Dette gælder også i tilfælde af afmelding på grund af sygdom.

Betalingsmetoder

Det er kun muligt at betale via direkte bankoverførsel. Benyt venligst dit ordre nr. som betalingsreference. Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt på vores konto.

Kontooplysninger

Bank: Sparnord    Reg.nr.: 9077     Kontonr.: 1380122363      IBAN: DK2490771380122363    BIC: SPNODK22

Priser

Alle priser i webshoppen er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragt.

Forsendelses- og leveringsomkostninger

Alle leveringer sendes med Post Danmark, som pakkepost uden omdeling med afhentning i nærmeste afhentningssted (pakkeboks, posthus eller postbutik). Du modtager en e-mail med et link til tracking af din pakke, så du kan følge den hele vejen.

Forsendelsesomkostningerne pr. levering er 49 kr. Hvis forsendelsen overstiger dette beløb væsentligt, modtager du pr. e-mail en anmodning om at overføre et tillæg til fragtbeløbet. (Det gælder forsendelser over 5 kg.)

Skærmgengivelse/farver

OBS: Farven på skærmen kan afvige en smule fra, hvordan den opleves i virkeligheden.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra modtagelsesdagen. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som den er modtaget. Når returneringen er modtaget, som beskrevet, refunderes det fulde beløb, dog ikke returporto.

Ønsker du at tilbagelevere en vare, skal dette meddeles pr. e-mail inden returneringen.

Send din mail til tekstilmagi@tekstilmagi.dk og angiv venligst, hvilket ordrenummer det gælder og nummeret på den bankkonto, som beløbet skal indsættes på.

Reklamation og varereturnering

Hvis der skulle være fejl i leveringen eller varen er beskadiget, skal dette meddeles hurtigst muligt og senest 2 dage efter modtagelsesdagen. Orienter os venligst på e-mail, tekstilmagi@tekstilmagi.dk, inden varen sendes retur. Når reklamationen er anerkendt, betaler vi forsendelsesomkostningerne og varens værdi.

I tilfælde af uenighed, følger vi den danske forbrugerlovgivnings regler og retningslinjer.

Vi modtager ikke pakker, som er sendt pr. efterkrav og returnering af varer uden fejl sker for egen regning.

Hvis varen ikke afhentes

Hvis modtagelse nægtes og varen sendes retur til os, tilbagebetaler vi ikke forsendelses- og returomkostninger.

Kontakt- og returneringsadresse

Tekstilmagi

Adresse: Stenskovvej 54, 4684 Holmegaard. Danmark

Mail: tekstilmagi@tekstilmagi.dk

tlf.: 22251188

Levering til udlandet

Det er ikke muligt at fortage køb til levering i udlandet fra vores webshop.

I stedet kan en bestilling foretages via e-mail. tekstilmagi@tekstimagi.dk.

Inden ordren effektueres modtager du besked om fragtomkostningerne og betalingsinformationer. Ved forsendelser til et land uden for EU kan der forekomme told og afgifter. Disse ekstra udgifter afholdes af køber.

Derudover gælder ovenstående handelsbetingelser.